SSLmarket obdržel prestižní ocenění od Symantecu

19. 10. 2016 | Jindřich Zechmeister

ZONER získal pro divizi SSLmarket prestižní ocenění od světové certifikační autority Symantec za největší růst v EMEA regionu v roce 2016.

V letošním roce získal toto významné ocenění ZONER pro svou divizi SSLmarket. „Ocenění je pro nás potvrzením toho, že se ubíráme správným směrem. K důvěryhodným certifikátům největší CA na světě přidáváme kvalitní služby a toto spojení má úspěch i mimo Českou republiku,“ uvádí manažer SSLmarket Jindřich Zechmeister.

Máme titul platinového partnera 

SSLmarket zároveň patří i k platinovým partnerům přední certifikační autority Symantec, jelikož jsme na základě dlouholeté spolupráce, podpory produktů a poskytování profesionálních služeb v oblasti prodeje SSL certifikátů získali i titul Website Security Platinum Partner.

Pro naše zákazníky je tento titul zárukou profesionality nabízených služeb. Samozřejmostí je proškolená zákaznická podpora, která poskytuje veškerý servis v oblasti SSL certifikátů. Certifikát tak u nás získáte v nejkratší možné době, navíc je vám k dispozici asistence pro bezproblémové ověření a podpora pro nasazení certifikátu.

Využijte komfortní cestu pro získání SSL certifikátu  

Dnešní internet směřuje k šifrované komunikaci a SSL certifikát slouží jako nástroj pro zabezpečení přenosu dat v rámci internetu mezi serverem s webovou prezentací a prohlížečem (uživatelem). Zaručujeme vám komfortní cestu pro získání důvěryhodného SSL certifikátu. Poradíme, který SSL certifikát zvolit, a naše technická podpora vám pomůže s jeho nastavením.

S poskytováním důvěryhodných SSL certifikátů máme dlouholeté zkušenosti. 

Více informací najdete na webu SSLmarket.cz


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz