DigiCert navštívil ZONER a SSLmarket (video)

2. 6. 2020 | Jindřich Zechmeister

Na podzim se nám dostalo obrovské cti, když nás navštívili ze společnosti DigiCert, největší CA na světě. Že jsme jedním z jejich nejvýznamnějších partnerů dokazuje i udělení prestižního ocenění Partner roku 2019 a spolupráce na prezentačním videu, které vzniklo právě během podzimní návštěvy DigiCertu.

DigiCert natáčí videa jen s těmi nejlepšími, kam my ze SSLmarketu rozhodně patříme. Jsme největším prodejcem bezpečnostních certifikátů v Evropě a díky tomu si udržujeme zcela výjimečné postavení mezi ostatními partnery DigiCertu. Podílíme se na vývoji, rozvoji a inovaci produktů společnosti DigiCert, to vše pod záštitou naší mateřské společnosti ZONER a.s.

V SSLmarketu chceme prostřednictvím tohoto videa ukázat, jak nám na našich zákaznících záleží a že děláme maximum pro zajištění špičkových služeb. Dále zde akcentujeme rozdíl mezi zabezpečením a skutečnou bezpečností uživatele. Dnes platí, že prakticky všechny weby a IT systémy jsou zabezpečeny šifrováním. Značná část z nich však neumožňuje svou autentizaci a nemá ani certifikát s ověřením společnosti či EV certifikát. Uživatel si tak nemůže prověřit, s kým komunikuje, čímž se zvyšuje riziko jeho oklamání a zneužití informací.


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz