Zabezpečení domény SSL certifikátem na měsíc zdarma

16. 1. 2014 | Jindřich Zechmeister

Ve spolupráci s certifikační autoritou Symantec, jejímž jsme platinovým partnerem, jsme pro zákazníky připravili možnost objednání SSL certifikátu na 30 dnů zdarma. Dosud bylo nutné testovací SSL certifikát vyřídit přímo přes autoritu.

Důvěryhodný SSL certifikát na měsíc zdarma

Důvěryhodný SSL certifikát na měsíc zdarma

Certifikát FreeSSL je 30denní verzí běžného SSL certifikátu RapidSSL. Na rozdíl od testovacích certifikátů jiných autorit je plně důvěryhodný, takže se na webu nebude zobrazovat žádné varování o nedůvěryhodnosti.

Nedůvěryhodný SSL certifikát

Nedůvěryhodný SSL certifikát odrazuje návštěvníky. FreeSSL řeší tento problém.

Certifikát je vystaven autoritou RapidSSL CA, která je vystavena certifikační autoritou GeoTrust. Je tedy důvěryhodný prakticky na všech počítačích a zařízeních.

Jak objednat SSL certifikát zdarma

Objednávku SSL certifikátu můžete provést na stránce věnované certifikátu FreeSSL v obchodu SSLmarket. Zadáte všechny údaje a veřejný klíč (CSR request) stejně jako u běžné objednávky RapidSSL certifikátu. Po potvrzení e-mailem bude SSL certifikát vystaven a dostanete ho od nás e-mailem.

Certifikát lze snadno prodloužit

Testovací certifikát FreeSSL můžete ke konci jeho platnosti snadno prodloužit na placený certifikát RapidSSL, který může mít platnost 1 až 4 roky. Ve vaší administraci kliknete na prodloužení FreeSSL certifikátu a v následující objednávce SSL certifikátu budou vyplněny vaše údaje, které již známe. Jednoduše a v minimálním čase tak můžete prodloužit testovací SSL certifikát na placený.

Objednávku následně zpracujeme a nově vystavený SSL certifikát od nás obdržíte e-mailem. Na vašem serveru novým certifikátem nahradíte testovací FreeSSL certifikát.

Zákaznická podpora je telefonu, chatu i e-mailu

Pokud během testování FreeSSL certifikátu narazíte na jakýkoliv problém, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu SSLmarket.


Ing. Jindřich Zechmeister
Specialista pro bezpečnostní SSL certifikáty
DigiCert TLS/SSL Professional
e-mail: jindrich.zechmeister(at)zoner.cz