Magazín o bezpečnosti

Magazín o SSL certifikátech a certifikačních autoritách pro Vás píší odbornící z SSLmarketu.

Správci hesel

Rubrika o správcích hesel, které jsou nezbytnou součástí života uživatele internetu. V rubrice najdete nejen informace o jejich fungování, ale také tipy na správce a jejich srovnání.

  • Správce hesel - nezbytný parťák pro online život

    První díl miniseriálu o správcích hesel se věnuje základnímu tématu bezpečného ukládání hesel. Dozvíte se jak pracovat se svými hesly a jak sledovat možné ohrožení vaší bezpečnosti. Můžete tak minimalizovat riziko škod plynoucích z napadení a kompromitace vaší online identity.

  • Srovnání správců hesel - multiplatformní cloudové služby

    Článek se věnuje srovnání nejpopulárnějších správců hesel, které patří do kategorie "multiplatformní". To znamená, že je můžete využít na PC i mobilu a vaše hesla máte uložena v cloudu (tedy i všude k dispozici). Na konci najdete fotogalerii obrazovek ze srovnávaných správců, abyste si mohli udělat obrázek o jejich rozhraní a funkcích.

  • Správci hesel pro desktop a další varianty

    V posledním dílu třídílného seriálu u správcích hesel najdete tipy na správce hesel pro desktop, kteří databázi ukládají lokálně a nikoliv na cloud. Seznámím vás také s ostatními variantami, kterým zatím nebyla venována pozornost.